ДО УВАГИ  СПОЖИВАЧІВ ТЕПЛОЕНЕРГІЇ !!!

ДО УВАГИ  СПОЖИВАЧІВ ТЕПЛОЕНЕРГІЇ !!!

З початку опалювального сезону 2020 -2021 років з основного тарифу на теплоенергію виводяться в окремі тарифи:

 

  1. Абонентська плата - для відшкодування витрат, пов’язаних із здійсненням розподілу обсягу спожитих послуг між споживачами та стягненням плати за спожиті комунальні послуги, а також і витрати на обслуговування приладів - розподілювачів теплової енергії та/або вузлів обліку, що забезпечують індивідуальний облік споживання відповідної комунальної послуги у квартирах (приміщеннях) багатоквартирного будинку.(оплата щомісячна на протязі року)

  1. Вартість обслуговування вузлів комерційного обліку теплоенергії (оплата щоквартально, окремо по кожному будинку);
  2. Вартість встановлення та ремонт вузлів комерційного обліку теплоенергії (оплата за фактичні витрати);

Розрахунок вартості здійснюється

  1. відповідно до  статті 6 Закону України від 05.10.2017р. «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання», який не передбачає в тарифі на теплову енеиргію встановлення, ремонту й обслуговування будинкових теплолічильників
  2. та наказу Міністерства регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018 №129 «Про затвердження Методики визначення розміру внесків за встановлення, обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку та їх розподілу між споживачами комунальних послуг, власниками (співвласниками) приміщень, обладнаних індивідуальними системами опалення та/або гарячого водопостачання».

На підставі вищевикладеного Комунальним підприємством теплозабезпечення надається проект рішення про встановлення  тарифів на  обслуговування  вузлів обліку теплової енергії. Додається.

Конкретні зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб та їх об‘єднань, приймаються за адресою: 11500, м. Коростень, вул. Шевченка, 8-а або на електронну адресу: korostenteplo1@ukr.net протягом 7 днів з моменту розміщення на офіційному веб-сайті підприємства -  https://korostenteplo.info-gkh.com.ua).

Для реєстрації пропозицій, зауважень просимо зазначати прізвище, ім’я та по батькові особи (для юридичних осіб – повне найменування), що їх подала, та її контактні дані для здійснення зворотного зв’язку.