ШАНОВНІ СПОЖИВАЧІ ТЕПЛОВОЇ ЕНЕРГІЇ!

В зв’язку з введенням в дію з 01.11.2020 року нового тарифу на надання послуги з постачання теплової енергії (опубліковано 17 жовтня 2020 року в газеті «Іскоростень» ) Комунальне підприємство теплозабезпечення розпочало процедуру укладення договорів про надання послуг з постачання теплової енергії відповідно до вимог Закону України "Про житлово-комунальні послуги" від 09.11.2017 №2189-VIII.

Додатком до жовтневої квитанції буде проект Типового договору з індивідуальним споживачем про надання послуги з постачання теплової енергії. Таким чином підприємство виконає вимоги п. 4 ст.13 ЗУ "Про житлово-комунальні послуги" від 09.11.2017 №2189-VIII, звернеться до споживача з ініціативою укласти договір.

Далі, просимо вас вивчити проект договору, який розроблений відповідно до постанови КМУ від 21.08.2019 року № 830 «Про затвердження Правил надання послуги з постачання теплової енергії і типових договорів про надання послуги з постачання теплової енергії», заповнити в частині належного споживача, адреси та опалювальної площі (згідно квитанції на тепло та технічного паспорту), підписати та повернути нашому підприємству шляхом:

- або поштою,

- або в спеціальну скриньку, яка знаходиться в абон. відділі КПТ по вул.Шевченка,8А..

Нажаль, через карантин та червону зону, особистий прийом споживачів обмежений, однак наше підприємство буде намагатися якнайскоріше обробити отримані від вас договори та у дистанційний спосіб надати необхідну консультацію.

Крім того, звертаємо Вашу увагу, що в разі, якщо вами погоджуються істотні умови договору, визначені в ст.12 ЗУ "Про житлово-комунальні послуги", то не варто поспішати з поверненням екземплярів договорів, оскільки відповідно до ст.14 ЗУ "Про житлово-комунальні послуги" через 30 днів з дня отримання проекту та неотримання зауважень від споживача, договір вважатиметься укладеним у запропонованій нами редакції, як наслідок ми матимемо можливість провести нарахування за новими, зниженими тарифами, а з паперовими екземплярами договорів працювати поступово, і основну їх масу отримати вже після успішного виходу з карантину.

Просимо з розумінням поставитись до нашої з вами спільної мети – введення в дію нових, затверджених тарифів у період дії карантину.